Trainingen

Bezoek onze trainingsagenda voor alle startmomenten van onze trainingen

 

Medisch- en verpleegtechnisch

Om ervoor te zorgen dat medewerkers bekwaam blijven verzorgen wij diverse trainingen. Denk hierbij aan een training Injecteren, Instrumentenleer, Hechten van een wond, Venapunctie, Neusmaagsonde inbrengen,  of het verzorgen van een peg sonde. Wij bieden diverse bij- en nascholingen voor de verzorgende, verpleegkundige en doktersassistent aan.

Triage in de huisartsenpraktijk en Triage in een zorginstelling

De juiste hulpverlener op de juiste plaats bij de juiste zorgvrager. Op basis van symptomen (toestandsbeeld) de urgentie bepalen. Als zorgverlener verhelder je de hulpvraag of dat nu in een huisartsenpraktijk is of in een zorginstelling. De toestand van de zorgvrager is bepalend hoe snel je hulp in wilt schakelen. Deze cursus biedt je handvatten om de triage op de juiste wijze te kunnen uitvoeren.

EHBO en levensreddend handelen

Het snel en adequaat kunnen handelen in een ongevalssituatie is vaak levensreddend. Tijdens onze praktijkgerichte EHBO cursussen leer je wat je mag en kunt doen in levensbedreigende en in minder levensbedreigende situaties. Denk aan het opheffen van een verslikking, of het verbinden van een hevig bloedende wond.

Meer weten. Raadpleeg de trainingsagenda voor al onze trainingen en cursussen.

Gratis levering vanaf € 100,-

14 dagen bedenktijd

Veilig winkelen

Onze trainingen

We bieden een ruim assortiment aan trainingen aan

In ons uitstekend uitgerust Skillslab en praktijklokalen verzorgen wij (na)scholingen voor medewerkers in de zorg- en onderwijs sector, bedrijven die BHV'ers en EHBO'ers willen opleiden en voor particulieren die graag willen leren hoe je EHBO bij volwassenen en kinderen kunt verlenen. Tevens bieden wij de mogelijkheid om oefenmaterialen te demonstreren mocht je zelf een skillslab in willen richten.

Bekijk trainingsagenda

Enkele trainingscategorieën

Selecteer een trainingscategorie

  • Triage in de huisartsenpraktijk
  • EHBO en reanimatie (+ AED)
  • Medisch- en verpleegtechnische handelingen
  • Scholing wondzorg en zwachtelen
  • Cursus Eerste hulp verlenen aan kinderen
  • Opleidingen
Bekijk alle categorieën
Sluiten