Shop

In onze webshop vind je oefenmaterialen om een eigen skillslab in te richten. Ook vind je er anatomische modellen en verbruiksmaterialen voor in de praktijk of instelling. Zoek je materialen die niet in onze webshop gepubliceerd zijn vraag dan naar de mogelijkheden.

Shop voor oefenmaterialen

Onderstaande producten staan standaard op alfabetische volgorde gesorteerd. Geen tijd om de hele webshop te doorzoeken? klik dan op de gewenste productgroep om het jezelf gemakkelijker te maken.

Het is ook mogelijk om een product in Asten op te komen halen.

Omdat wij ook diverse scholingen verzorgen vragen wij je om vooraf even een mail te sturen naar info@zorgdidact.nl dan weet je zeker dat we alle tijd voor je hebben.

Heeft u vragen?

Neem telefonisch contact met ons op.

Of stuur ons een berichtje

Gratis levering vanaf € 100,-

14 dagen bedenktijd

Veilig winkelen

Onze trainingen

We bieden een ruim assortiment aan trainingen aan

In ons uitstekend uitgerust Skillslab en praktijklokalen verzorgen wij (na)scholingen voor medewerkers in de zorg- en onderwijs sector, bedrijven die BHV'ers en EHBO'ers willen opleiden en voor particulieren die graag willen leren hoe je EHBO bij volwassenen en kinderen kunt verlenen. Tevens bieden wij de mogelijkheid om oefenmaterialen te demonstreren mocht je zelf een skillslab in willen richten.

Bekijk trainingsagenda

Enkele trainingscategorieën

Selecteer een trainingscategorie

  • Triage in de huisartsenpraktijk
  • EHBO en reanimatie (+ AED)
  • Medisch- en verpleegtechnische handelingen
  • Scholing wondzorg en zwachtelen
  • Cursus Eerste hulp verlenen aan kinderen
  • Opleidingen
Bekijk alle categorieën
Sluiten